23 Şubat 2011 Çarşamba

Aşkta Kıvılcımı Kaybetmeyin

 Aşkta Kıvılcımı Kaybetmeyin. Çiftlerin yüzde 10’u beraber geçirdikleri on yıldan sonra birbirlerinden daha çok hoşlandığını söylüyor. Bu şanslı gruba dâhil olmanın sırları burada…

İlişki süresi; 18 ay
Cicim aylarının bitişi
“18 aydan sonra ondan hâlâ etkileniyorsanız, onu seviyorsunuzdur.” diyor evlilik terapisti ve ‘Seni seviyorum fakat sana âşık değilim’ kitabının yazarı Andrew G Marshall. Bridgeport Üniversitesi doktorları da bir buçuk senelik zaman diliminin bu konuda bir kırılma noktası olabileceği konusunda hemfikir.
Ne yapmalı?
Tartışın. Ufak önemsiz konular hakkında yapacağınız münakaşalar ilişkinize zarardan çok yarar getirebilir. Marshall: “Tartışmalar tutkulu ilişkilerin olmazsa olmazlarıdır. Adrenalin seviyeleri yükselir ve bu iki tarafın da birbirini daha çok istemesine yol açar.”
İlişki süresi; 3 yıl
Artık pek çaba harcamıyorsunuz
Üç yıldan sonra artık o eski Romeo halinizden eser kalmaması normal. Seni seviyorumların yerini, kumandayı uzatır mısınlar aldığı zaman, tehlike var demektir.
Ne yapmalı?
İşte size psikolog Kevin Hogan’dan az çaba gerektiren bir strateji: “Arada arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. Kadınlar sosyal hayatı birlikte paylaştıkları erkekleri daha çekici buluyor.” Bunun dışında aile oyunları oynayarak aranızda tatlı bir rekabet yaratabilirsiniz. Bu adrenalin, dopamin ve testosteron seviyelerini artıracaktır.
İlişki süresi; 7 yıl
Balayının bitişi
Araştırmalar yedinci yılın oldukça kritik olduğunu gösteriyor. Çünkü bu noktadan sonra can sıkıntısı üst seviyelere ulaşıyor.
Ne yapmalı?
Kendinize bir meşgale bulun. Memory Assessment Clinic’in yaptığı bir araştırmaya göre, çiftler arasında kıvılcımı tekrar yakmanın en iyi yolu çiftlerin birlikte yapabileceği bir hobi edinmesi.”
İlişki süresi; 10 yıl
Birbirinizi çok fazla tanıyorsunuz
Penn State Üniversitesi’nin bir araştırmasına göre, 10. yıl ilişkilerdeki kötüye gidişin en çok başladığı zaman. Çünkü 10 yıl sonra ortada ne bir gizem kalıyor, ne de seksüel bir tansiyon.
Ne yapmalı?
Elde etmesi zoru oynayın. Evlilik terapisti Esther Perel: “Aile hayatı istikrar ve öngörülebilirlik ister. Ancak bunlar aynı zamanda tutkunun düşmanlarıdır.” diyor. Günlük hayata dair daha az sohbet edin. Ona “Eve gelirken süt alsana” yerine daha cinsellik içerikli mesajlar atın. Perel’in bir başka tavsiyesi de, ayrı programlar yaparak onu biraz sizsiz bırakmanız. Eve dönünce sizi arzulayan bir kadın göreceksiniz.
İlişki süresi; 15 yıl
Sizin seks arzunuz bitiyor
Health Plus Dergisi tarafından yapılan araştırmada kadınların yüzde 77’si cinsel hayatlarının en iyi olduğu yaşın 40 olduğunu söylüyor. Çünkü bu yaşlarda kadınlardaki östrojen ve oksitosin gibi annelik hormonları azalıyor. Bu da onların cinsel arzusunu artırıyor. İşin kötü yanıysa, aynı zamanlarda erkeklerin testosteron seviyesinin inişe geçmeye başlaması.
Ne yapmalı?
Ön sevişmeye ve fantezilere daha çok yer verin. Chicago Üniversitesi’nin araştırmalarına göre, ön sevişmenin etkisinin en çok olduğu yaşlar kırklı yaşlar. Teksas Üniversitesi’nin bir araştırmasına göre de, cinsel fanteziler çiftler arasındaki kıvılcımı tekrar geri getirmenin en etkili yolu.

Ölmeyen Sevgi

Sevgi sonsuzdur, sevgi hiç ölmez…

Genç adam elinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi… Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince
ilk gördüğü banka oturup sevdiğini beklemeye başladı. Ellerinde her zamanki çiçeklerden vardı. Sevgilisinin en sevdiği çiçekler bunlardı. Kırmızı, kıpkırmızı, kan kırmızısı güller… Sanki dalından yeni koparılmış gibi tazeydiler, buram buram kokuyorlardı, sevgi kokuyor, aşk kokuyor en önemlisi de özlem ve hasret kokuyordu güller…
Hepsinin üzerinde damlalar vardı. Sanki ağlıyor gibiydiler. Genç adam güllere baktı, sanki onlarla konuşuyormuş gibi, “Neden ağlıyorsunuz, bakın ben ne kadar mutluyum” dedi. Az sonra sevdiğini göreceği için kalbi deli gibi atmaya başlamıştı. Ne zaman onu düşünse, onunla buluşacağını hayal etse kalbi aynı böyle yerinden çıkacakmış gibi oluyordu. Senelerdir birbirlerini sevmelerine rağmen ikiside sevgisinden hiç bir şey kaybetmemişti.. Onları hiç bir şey ayıramazdı… Ne hasret, ne ayrılık, ne de ölüm…
Genç adam telaşla saatine baktı. Sevdiği yine geç kalmıştı, 1 dakika geç kalmıştı. Üstelik o, sevdiğini bekletmemek için dakikalarca önce koşarak geliyor, onu beklemeyi bile seviyordu. Ama sevdiği her zaman bunu yapıyordu. Devamlı kendisini bekletiyordu. Herkesin bir kusuru olurmuş diye düşündü… Gözlerini önündeki uçsuz bucaksız denizlere dikti. Denizin sonu yok gibiydi, tıpkı sevdiği kıza karşı olan aşkı gibi denizinde sonu yoktu.
Sonsuzluğa uzanıyordu. Aslında bugün onlar için çok özel bir gündü. Kendi aralarında sözleneceklerdi. Delikanlı önce bunu sevdiğine açmış, sonrada gidip iki yüzük almıştı. Bu kadar önemli bir günde bari onu bekletmemeliydi.. Ama alışmıştı artık beklemeye, zararı yok biraz daha beklerim diye düşündü. Güllerin yaprakları
nedense hala yaşlı idi. Bir türlü anlamıyordu onları. Her şey bu kadar güzelken neden ağlıyorlardı ki? İşte az sonra sevdiği gelecek, ona sarılacak, kucaklaşacaklardı… Sonra söz yüzüklerini takıp, evliliğe ilk adımlarını atacaklardı. Genç adam öyle heyecanlıydı ki sevdiğine kavuşmak için can atıyordu… Martılara baktı, birbirleriyle oynaşıp, uçuşan martılara… Ne kadar güzel dansediyorlardı havada. Tekrar saatine baktı genç adam. Endişelenmeye başlamıştı. Sevgilisi yine geç kalmıştı, hem de çok… Bu kadar geç kalmaması gerekiyordu. İşte her gün burada buluşmak için sözleşmiyorlar mıydı? Her gün sahilde, martılara bakarak,
denizin onlara anlattığı masalları dinleyerek birbirlerine sarılıp hasret gidereceklerine söz vermiyorlar mıydı?
O zaman neden gelmemişti yine? Aklına kötü düşünceler gelmeye başladı. Hayır.. hayır.. olamazdı.
Sevdiğine bir şey olamazdı. Onsuz hayat yaşanmazdı ki… O ölse bile devamlı benimle yaşar diye düşündü genç adam. Bunun düşüncesi bile hoş değildi. Gözlerini yere indirdi. Gözyaşlarını kimsenin görmesini istemiyordu. Zaten nedense etrafındaki insanlar ona sanki kaçık gibi bakıyorlardı. Rahatsız olmaya başladı bakışlardan.
Artık bıkmıştı… Yine sevgilisi geldi aklına.. Neden gelmedi acaba diye düşünmeye başladı. Gözlerini kapattı. 7 sene oldu dedi. 7 senedir her gün bu sahildeydi, sevdiğini bekliyordu. Daha fazla dayanamadı. Kalbi parçalanacak gibi oluyordu. Gözlerinden bir damla daha yaş güllerin üzerine damladı…
Yine gelmeyecek galiba, en iyisi ben onun evine gideyim diye mırıldandı… Hiç olmazsa gülleri her zamanki gibi yanına koyar, ona vermiş olurdu… Genç adam ayağa kalktı. Sevdiğiyle buluşmak üzere, yeşil tepenin
ardındaki kabristana doğru yürümeye başladı…
Kaynak :Ölmeyen Sevgi

Dostluk Mesajları

Dostlarınıza yollayabileceğiniz en güzel ve en özel Dostluk Mesajları
• Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.
• Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak dostum…
• Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar…
• Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık.
• Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın.
• Dost bir can gibidir ne istersen verirsin yeterki o üzülmesin dost her seydan yakındır sana ne istersen yaparsın yeterki o sevinsin işte dost
• Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık.
• Yürek umutlara gebe olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi. Gönlümüz darağacındayken bile, küsüp dostlarımızı sevmeyi unutmadık biz.
• Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.
• Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.
• Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın.
• Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsun, dostum.

Sevmek, Yaşamak ve Öğrenmek


Sevmek, Yaşamak ve Öğrenmek


Öğretmenin adı bayan Thompson’du ve 5. sınıf öğrencilerinin önünde ayakta durduğu ilk gün onlara bir yalan söyledi. Çoğu öğretmen gibi, onlara baktı ve hepsini aynı derecede sevdiğini söyledi. Bu mümkün değildi, çünkü orada en önde, sırasına adeta çökmüş gibi oturan küçük bir öğrenci vardı. Adı Teddy Stoddard. Bir önceki yıl, bayan Thompson, Teddy’i gözlemiş, onun diğer çocuklarla oynayamadığını; giysilerinin kirli ve kendinin de hep banyo yapması gereken bir halde olduğunu görmüştü ve Teddy mutsuz da olabilirdi.
Çalıştığı okulda bayan Thompson, her öğrencinin geçmişteki kayıtlarını incelemekle de görevlendirilmişti ve Teddy’nin bilgilerini en sona bırakmıştı. Onun dosyasını incelediğinde şaşırdı. Çünkü; birinci sınıf öğretmeni: “Teddy zeki bir çocuk ve her an gülmeye hazır. Ödevlerini düzenli olarak yapıyor ve çok iyi huylu… Ve arkadaşları onunla olmaktan mutlu…” diye yazmıştı.
İkinci sınıf öğretmeni:
“Mükemmel bir öğrenci, arkadaşları tarafından sevilen, fakat evde annesinin amansız hastalığı onu üzüyor ve sanırım evdeki yaşamı çok zor..” diyordu.
Üçüncü sınıf öğretmeni:
“Annesinin ölümü onun için çok zor oldu. Babası ona yeterince ilgi gösteremiyor ve eğer bir şeyler yapılmazsa evdeki olumsuz yaşam onu etkileyecek.“ diye yazmıştı.
Dördüncü sınıf öğretmenine gelince:
“Teddy içine kapanık ve okula hiç ilgi göstermiyor, hiç arkadaşı yok ve bazen sınıfta uyuyor.” demişti.
Şimdi bayan Thompson sorunu çözmüştü ve kendinden utanıyordu. Öğrenciler ona güzel kağıtlara sarılmış süslü kurdelelerle paketlenmiş yeni yıl hediyeleri getirdiğinde kendini daha da kötü hissetti. Çünkü Teddy’nin armağanı kaba kahverengi bir kese kağıdına beceriksizce sarılmıştı. Bunu diğer öğrencilerin önünde açmak ona çok acı verdi. Bazıları, paketten çıkan sahte taşlardan yapılmış, birkaç taşı düşmüş bileziği ve üçte biri dolu parfüm şişesini görünce gülmeye başladılar, fakat öğretmen, bileziğin ne kadar zarif olduğunu söyleyerek ve parfümden de birkaç damlayı bileğine damlatarak onların bu gülmelerini bastırdı. O gün okuldan sonra Teddy öğretmenin yanına gelerek; “Bayan Thompson, bugün hep annem gibi koktunuz” dedi. Çocuklar gittikten sonra öğretmen yaklaşık bir saat kadar ağladı. O günden sonra da çocuklara okuma, yazma, matematik öğretmekten vaz geçerek onları eğitmeye başladı. Teddy’ye özel bir ilgi gösterdi. Onunla çalışırken zekasının tekrar canlandığını hissetti. Ona cesaret verdikçe çocuk gelişiyordu. Yılın sonuna dek, Teddy sınıfın en çalışkan öğrencilerinden biri olmuştu. Öğretmenin, hepinizi aynı derecede seviyorum yalanına karşın Teddy, onun en sevdiği öğrenci olmuştu.
Bir yıl sonra, kapısının altında bir not buldu. Teddy’dendi. Tüm yaşantısındaki en iyi öğretmenin kendisi olduğunu yazıyordu. Ondan yeni bir not alana kadar 6 yıl geçti. Notunda liseyi bitirdiğini ve sınıfındaki üçüncü en iyi öğrenci olduğunu ve bayan Thompson’un halâ hayatında gördüğü en iyi öğretmen olduğunu yazıyordu. Dört yıl sonra, bir mektup daha aldı Teddy’den. O arada zamanın onun için zor olduğunu çünkü üniversitede okuduğunu ve çok iyi dereceyle mezun olmak için çok çaba sarfetmesi gerektiğini yazıyordu. Ve bayan Thompson halâ onun hayatında tanıdığı en iyi öğretmendi. Daha sonra dört yıl daha geçti ve bir mektup daha geldi. Çok iyi bir dereceyle üniversiteden mezun olduğunu ama daha ileriye gitmek istediğini yazıyordu. Ve hala bayan Thompson onun tanıdığı ve en çok sevdiği öğretmendi. Bu kez mektubun altındaki imza biraz daha uzundu – Theodore F. Stoddard Tıp Doktoru.
İlkbaharda bir mektup daha aldı bayan Thompson. Teddy hayatının kızıyla tanıştığını ve evleneceğini yazmıştı. Babasının birkaç yıl önce öldüğünü, bayan Thompson’un düğünde damadın anne ve babası için ayrılan yere oturup oturamayacağını soruyordu. Tabii ki oturabilirdi. Bayan Thompson törene giderken özenle sakladığı birkaç taşı düşmüş olan o bileziği taktı, Teddy’nin ona verdiği ve annesi gibi koktuğunu söylediği parfümden sürmeyi de ihmal etmedi. Birbirlerini sevgiyle kucaklarlarken, Teddy, onun kulağına “Bana inandığınız için çok teşekkürler bayan Thompson, kendimi önemli hissetmemi sağladığınız için ve beni böyle değiştirdiğiniz için de…” diye fısıldadı. Bayan Thompson gözünde yaşlarla ona karşılık verdi: “Yanılıyorsun Teddy… Ben değil, sen bana öğrettin. Seninle karşılaşıncaya kadar ben öğretmenliği bilmiyormuşum…”

Atatürkçü Nickler

Atatürkçü msn nickler. Sizler için en güzel Atatürkçü nickler.
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım.
Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.
Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.
atam sen bizi kurtardın sen çok yaşa
vatan uğruna eğer can veren varsa işte o zaman vatandır
atam sen bizi kurtardın sen çok yaşa
Mevzu-u bahis vatan ise geresi teferruattır.
Atam ölmedin bu vatan için sen yaşayacaksın her zaman bizim için
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.
Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.
Milletimiz her güçlük ve zorluk karşısında, durmadan ilerlemekte ve yükselmektedir. Büyük Türk Milletinin bu yoldaki hızını, her vasıtayla arttırmaya çalışmak, bizim hepimizin en kutlu vazifemizdir.
Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.
Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.
Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk iktisadiyatı, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır.
Müsbet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
Kaynak :Atatürkçü Nickler

Artist Nickler

Artist msn nickleri. Sizler için derlediğimiz en güzel artist nickler.
Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin
Gecmişimi gölgeye teslim etim
On bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu
aşk dedigin yalan, olmam ona teslim
arabam yok ama sesimi kesmeyi bosuna esmeyin dönmesemde rapten vazgecmeyin
dunya koca mekan acıması binlerce insan sokaklarda savunmasız bursa
Sen KeNdİ ŞeReFİnİ 3 KuRuŞa SaTaCak KaDar BaStSen..BndE O ŞeREFi SaTın ALaCak KdR Büyüğüm
son sölediklerim aklından cıkar çünkü gecerli degil onlar İkinci Bİ SeVgİyi BuLaMazSAk BİrİnCİsİne uZun SÜre BaĞLı KaLıRız…
kolpa olan doslarım bu sözleri yesin gözlerini kacırmadan kullak verip dinlesin gun batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım
gülde güleyim sevde seveyim ölde öleyim senin için sensiz ben bir hiçim dostlar namertler hepsi sertler
”Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM”
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtaç étmés!n..
Há¥áT ¥íÑé…; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ… qéLí$Mé ; úMíT§íZ…§oÑuÇ ; GéRéK§íZ
DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş.. PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ….!!!
кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι?
< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem… yaNLızLığım Size ! emaneT
ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ
Senin adın varsa benim namım var senin carizman varsa benim şeklim var senin kalbin varsa benim aslan gibi yüreqim var…
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış..
YaŞamak İÇİn Yalvarmadık .. Ölmek İÇİn Yalvarmayız !!
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim..
• รเzเภ ๓คгкค ๏l๔ยğยภยz אєг๔є єtเкєtเ ๒เz к๏אคгız •
нαуαтı öℓє вιя уαşαкι нαуαт ѕєηι кıѕкαηѕıη öℓє вιя ѕєωкι öℓüм ѕαηα α¢ıѕıη…
Delikanlılıq elind3 Tespiyle Gezmeq DeqiLDiR Delikanlılık evine 1 eqmek getirmeqtiR
Gozümü ßoyamaya CaLıSsma OLm ßénim DünyaM ZaTén Rénqarék xD
bEN çEvReyLE iLGiMİ kEsTİm AmA ÇEwRE bNLe ALakaSINI kESmİyO1..!!
YaNlIşA qErEk YoK bEnDe ZaTeN aF yOk KeYfİn BiLiR OqLuM bİzE tAv OlAn ÇoOoK…
Дкℓιη∂αη Ħ!ç Çιкмαуαη ß!я! Ńαѕιℓ Uzαкℓαя∂α Øℓαвιℓιя Ќ!..
siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın..! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan başTan yazacaKsıN..!
BeNi KaYbEtMeYi SeÇeNi BeN KaZaNmAK İçİn UĞrAşMaM
Kaynak :Artist Nickler

Sevenler Ayrılmaz

Sevenler Ayrılmaz; Bu aralar çok moda, “Seviyorum ama gitmeliyim…” Nereye gidiyorsun, dur bakalım… Seviyorsan, ayrılamazsın. “Seni seviyorum ama ayrılmalıyız” diyemezsin. Zaten bir cümlenin içinde ‘ama’ varsa, ‘ama’dan öncesi geçersizdir. Ayrılıyorsan, sevmiyorsun demektir. Madem seviyorsun, neden gidiyorsun o zaman? Madem yüreğin onun aşkıyla dolu, nasıl ayrılabiliyorsun? Bu gücü nereden buluyorsun? Hiç sordun mu yüreğine? Mantığının sesini dinlerken bir kez olsun yüreğine kulak verdin mi?
Yüreğin “Gitme, terk etme” diyorsa, gidemezsin. Gidiyorsan, o zaman yüreğin de kabullenmiştir ayrılığı. O zaman sevmiyorsun demektir işte.
Seviyorsan ve sevgilin yanında yoksa, gecelerin geçmek bilmez. Gündüzlerin haramdır, yaşanmaz olur hayat. Onsuzluk, bir taş gibi gelir oturur yüreğine. Bu ağırlığı kaldıramazsın. Deli gibi özlersin, özlemekten delirirsin. Seven insan bütün bunları göze alamaz ki… Onunla birlikte olmak varken, yalnızlığı tercih etmez ki… Tercih dedim de, her şey bu sözcükte düğümleniyor zaten.
Ya sevmeyi tercih edersin ya sevmemeyi… Sevmeyi tercih ediyorsan, sevgilini olduğu gibi kabulleneceksin. İnsandır, hata yapabilir. Küçük hataları hoşgöreceksin. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. O seni her şeyinle kabul etmiş, sen niye yapamayasın? Yapamıyorsan, kimseyi sevdiğine inandıramazsın. Hayat, insanlara sunulmuş bir armağan, Aşk da hayatın en güzel süsü. Sen aşkı her an kolayca bulabileceğini mi sanıyorsun? Gittiğin zaman seni hazır bir aşkın beklediğini mi sanıyorsun? Öyleyse yanılıyorsun…
Bak, ben sana söyleyeyim neler olacağını… Bundan sonra ömrünün büyük kısmını pişmanlıklar içinde geçireceksin. Birkaç ilişki denemen başarısızlıkla sonuçlanacak. Her başarısızlıktan sonra pişmanlığın biraz daha artacak. Dönmek isteyeceksin ama o vazoyu bir kez kırdığın için bir daha asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şimdi güya ‘severek ayrıldığın için’ çok ağlıyorsun ya, o zaman daha da çok ağlayacaksın. “Ben ne yaptım” diye başını duvarlara vuracaksın. Şimdiden hazırlıklı ol bunlara. Şimdiden acıyla kardeş olarak yaşama fikrine alıştır kendini. Canın çok yanacak, için çok acıyacak… Her neyse, seviyorsan ayrılamazsın… Ayrılıyorsan, sevmiyorsun demektir. Ve unutma, aşk, kendine hata yapanları asla affetmeyecektir.
Kaynak :Sevenler Ayrılmaz

Kısa Damar Sözler

Sizler için Kısa Damar Sözler:
• Sensiz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim.
• Senin içinde ben bitmiş olsaydım, benim içimde sen yaşıyor olmazdın.
• Zamanı gelince duyacaksın belki geç olacak ama beni anlayacaksın çünkü sende bir gün seveceksin.
• Bana güvenme ben toprağa söz verdim.
• Sevdam dudaklarımdan çıkan sözcükler değil, yüreğimde kanayan yaramdır.
• İnsanlar doğduğu gün yıkanmaz, ama öldüğü gün yıkanır.
• Aşık olmak değil bir ömür boyu sevmektir marifet.
• Seven ne kadar fedakar olursa, sevilen o kadar nankör olur.
• Beni sensiz bırakarak yaşarker öldürdün.
• Rüzgarın suçu yok gülüm, yaprak düştü bir kere.
• Gecelerimi senin güneşinle aydınlattım, sen gündüzlerimi kendi gölgenle kararttın.
• Bende tattığın aşkı ne başkasından göreceksin nede başkası benden görecek.
• Şimdi nasıl istersen öyle yaşa ama bilki birgün mutlaka yanıma gelceksin.
• Sevdim birini kalpsiz olduğunu bile bile hala seviyorum başkasını sevdiğini bile bile.
• Ben seni severken sana hasret kaldım ben senden ayrılırken ölümle tanıştım.

Kaynak :Kısa Damar Sözler

Kısa Dini Sözler

 Kısa Dini Sözler


• Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir. (Mevlana)
• Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam)
• Herkes herkese bir lokma şey verebilir ama boğaz bağışlamak, ancak Allah’ın işidir. (Mevlana)
• Güzel ahlak; bağışlayıcılık, sabır ve tahammüldür. (Hasan-ı Basri)
• Kişiye, kendisine parmakla işaret edilmesi, şer cihetinden kafidir. (Hz. Muhammed)
• Bütün kötülüklerin anahtarı, hiddettir. (Cafer bin Muhammed)
• Nazar ve nefes az kaldı kaderi geçecekti. Nefes ve nazardan Allah’a sığının. (Hz. Muhammed)
• Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez. (Firdevsi)
• Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. (Hz. Ali)
• Kabe-i Şerif yıkılarak taşları denize atıldığı vakit, işte o zamanda korkunç alametler olur. (Hz. Muhammed)
• Ameller niyetlere göre değer kazanır. (Hz. Muhammed)
• Özü doğru olanın, sözü de doğru olur. (Hz. Ali)
• Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir. (Hz. Ebubekir)
• Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali)

Beddua Nickleri

Msn beddua nickleri. Sizler için seçtiğimiz en güzel beddua nickleri.
Disk lerin “crash” ola…
Dosyalarına virüs bulaşa.
Msn’i nezle olasıca.
Networklerden atılasın.
Database in patlaya…
Repo da açığa düşesin, faiz sana zarar yaza
İMKB 100 endeksin 1600 direncini kıramaya
Uygun kur bulmaya, pozisyon açığına düşesin
Silikonların patlaya inşallah…
Ucuza aldım diye sevindiğin araban çalıntı çıka
Araba kullanırken cep telefonuyla konuşasın sonrada trafik polisine yakalanasın
Aldığın dolarlar sahte çıkasıca..
“Zede”lenesin Merkez Bankası para piyasalarına müdahale ede
Paran aracı kurumda kala, iç edile; Dövize endeksli kredi alasın
Ergenekondan iceriye giresice.
Televolelere çıkasın, özel hayatın kalmaya…
Önce Reha Muhtar la İtiraf a sonrada Karar Anı na çıkasın…
Tam otomatik çamaşır makinen kireçlene, bir gram Calgonit bulamayasın
Medyalara gelesin inşallah Talk showlara, reality showlara çıkasın imajın sarsıla
Kapsama alanı dışında kalasın.
Hem fikir, hem zikir suçlusu olasın
2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de,edebi hayatın bitsin!
6GB lik bi dosya indirirken 5.99 GB ta dosya yüklenimin iptal edilir inşaallahhh!!
dilerim allahtan bana çektirdiğin acının aynısını sende çekersin
Allahtan tek bir dileğim var azrail geldiğinde yanyana olalım ki sende öl!!!
SevgiLer SahTe ; İnSanLar KaHpe ; HayaTınız pLan ; aLayıNız YaLan !!!
Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim!
Her nefes aldığında, her kalbin attığında benim yaşadığım acıyı sende yaşa..
 
Beddua Nickleri

Kısa Bayram Sözleri

Sevdiklerinize Kısa Bayram Sözleri:
• Tüm Müslüman aleminin bayramını kutlar, bayramın sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederim.
•Bir damla mutluluk serpilsin yüreğine bir damla mutluluk dolsun gönlüne, bin bir duan kabul bayramın kutlu olsun.
• Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim.
• Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.
• En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
• Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun.
• Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, mutlu, umutlu, sevgi dolu nice bayramlara.
• Sağlıklı, afiyetli bir bayram olması dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.
• Bereketlerin geldiği, küskünlerin barıştığı bir bayram olması dileğiyle, Bayramınız mübarek olsun.
• Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.
• Bu bayramda eller göklere doğru, gönüller Allaha doğru dua etsin edilen dualarınız kabul bayramınız mübarek olsun.
• Bugünlerin feyzi üzerinize, rahmeti gecmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. İyi bayramlar.
• Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyorum.
Kaynak :Kısa Bayram Sözleri

Bayram Mesajları

Bayram Mesajları, sizler için hazırladığımız en özel ve en güzel bayram mesajlar:
• Bazen sevgi kumsallarında, bazen hüzün kumsallarında ama hep ümidin dallarında mutluluk, sağlık getiren ve gülümseten nice bayramlara. Bayramınız mübarek olsun.
• Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan bayramınız mübarek olsun.
• Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim.
• Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Bu bayram bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
• Evinizde gül kokusu essin, kalplerinize Allah iyilik versin, bu bayramdada ellerimiz herzamanki gibi mutlulukla birleşsin. Bayramınız müberek olsun.
• Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. bayramın kutlu olsun.
• Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle bayramınız mübarek olsun.
• Güzelliklerin yağdığı, sevginin çoğaldığı, bereketin her yeri sardığı, huzurun bollaştığı bir bayram olması dileğimle iyi bayramlar.
• Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine ve vesile olan bayramınız mübarek olmasını temenni ederim.
• Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayramı diliyorum büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. İyi bayramlar.
Kaynak :Bayram Mesajları

Ayrılık Nickleri

Ayrılık msn nickleri. Sizler için hazırladığımız en güzel ayrılık nickleri.
” ßeni üZen her deTaydan unuTarak KurTuluyorum ”
тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм
GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar.. KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma…* [^_^?]
Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele
h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…!
мι∂єм вυℓαηıуσя gαℓιвα ∂üηуα тυттυ.вєηι υηυттυ…:∂
(¯`·._),.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_hani senin için atıyordu bak______——-___durdurdum
kayBeTTin ßeni ama üzüLme*saNa çok kız var kaldırım köşeLerinde
˙·٠٠•● вєη∂є нαккιη кαℓ∂ιуѕα єgєя ѕєνιℓ∂ιgιη gυηℓєяє ѕαу.. ●•٠٠·˙
mErAK eTMe ErTEsi GüNü BUlMaM bİrİNİ SEN VARKEN BuLaMaM ASLA
ben hayatımda ilk defa aşık oldum ondada unutuldum
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Bense seni senden habersiz seven biriydim…
υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи…віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи
ßen senin tuvaletinde yüzmüyoRum! Havuzuma i$eme!
Unutma! Nasil Sensizligi Ben Yaratmadimsa Tadacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak
£у ι$тαηвυℓ ! ѕαηα уєηιℓ∂ιм вιя güηαнкαя уüzüη∂єη νєямє ιѕтємєм! ßıяαк! üѕтü кαℓѕıη! αℓα¢αğıм уσк ѕєη∂єη
HaYaTtA HiÇ KiMsE İçİn HaYal kIrIkLıĞıNa UğRaMaDıM ÇüNkÜ hAyAtTa hİç KiMsEİçiN hAyAl KuRmAdıM
Her an yanımdaydın aslında, hiç gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM
Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,) Çok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм..
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam aşkım bırakma beni_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.
“”"……..Ne SeN!NLe NeDe SeNs!z DeNeD!m olmuyor ÇARES!ZİM eN SoNuNDa S!LD!M aTTIm SöKüq aLDıM 1Ç!MDeN !SM1N!…BaNa BuNu SeN ÖğReTT!N… SeNDe BeN! BöLe SiLD!N………”"”
Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.
»-(¯`v´¯)-»bana bir günün 24 saat bir dakikanın 60 saniye olduğunu öğrettilerama sensiz geçen bir salisenin bir ömür olduğunu öğretmediler »-(¯`v´¯)-»
kàLbiné µzànàn bµ yøLdà bénS¡zS¡n àrtIk sén .. wàzqéCd¡m hér$éydén .
вαиα__ ∂αявє__ αтαиι__ вєи__ нαявє__ ѕσкαяιм
!! . . . BéNiM oLâN BâNâ KâLıR qéRiYé KâLâN YoLuNu âLıR . . . !!
ѕєηѕιz gєçєη нєя вιя güη ∂αнα ιуι αηℓıуσяυм кι ‘ѕєηѕız уαѕαмαк уαѕαмαк ∂єgıℓмıѕ…
bu aşk BİTMİŞ,son kullanma tarihi GEÇMİŞ,artık sevsen ne yazarki benim kalbim zaten İNCİLMİŞ
şιм∂ι υzαкℓαя∂αѕıη уαℓηızℓıк ѕıя∂αѕıм σℓυуσя нєяqє¢є уιηє ѕєηѕιz вιя αкѕαм∂αуıм αqℓıσяυм кα∂єяιмє ѕєѕѕιz¢є
BiRiNi qeRçeKteN ÇoK SeViYoRsaN oNuN İçiN HeRşeYi qöZe aLmaLısıN BiR KoRkU UqRuNa BıRaKıPtA KaÇmaMaLıSıN..!
८ﻪռıო ßﻨlε εოﻪռεէĸεռ, ĸﻪկßεժε८εĸ ռεկﻨო օlﻪßﻨlﻨгĸﻨ ?
Kaynak :Ayrılık Nickleri

Delikanlı Nickler

Delikanlı msn nickleri. En güzel delikanlı nickler sizler için
คşк кคç๓คкtคภ ç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค
вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι
Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner…
DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın…
ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!!
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
Ruh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!!
Nokta kadar çıkar için virgüL gißi ßüküLenLer gün oLur çizgi gißi eziLirLer…!!!
ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin
Acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!!
Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!
Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır
Sıkıldım Artık ßu (sansürlü kelime) GönüLLerden!!!:
Keşke hiç olmasaydın başlamazdın bitmezdin
Pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!!!!:
ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi???
Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!!
Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!
*?Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız?
Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi
Her DaLa Konupta Dönmek OLmuyor!!!
oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM
YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret
Ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat
Bu alemde raconu şahıslar koymaz.Bu alemde bir racon vardır,şahıslar uygular
Dün Cnm oLan Yarm,Düşmanm oLamz bnm!HatırLarı hep sorulr,slmları alınır..Sildiklerm vrdr Bir de!Adları anıLmz,sadce BedduaLarımdr
YAŞAMAK İÇİN YALVARMADIK , ÖLMEK İÇİNDE YALVARMAYIZ..! ,
YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde ” kRaLLaR giBi YasıYoRuM..!!
Süslü aşk kelimeleri yok bisde bakışımız yeter gerçekten sevene…
Ne DaVaMiZi AnLaYaCaK BiR KiZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KiZin İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
biZ gEceLErE MAhKUm oLSayDıK gÜnDüzLerE HaKim OlAmAZdIk
KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!
Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım
bu dünyada herşey biter ama ŞEREFSİZ bitmez
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez..
MekanSiziz Kanka SaLLa yak Bi Cigara Vur Saga KariymiS KizmiS KolPa hepSi birer geLip gecici Dalga
Bir yola Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez… Bizim Kitap`ımızda Verilen sözden Dönülmez. Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez.. Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..!
Biz delikanlılığımızı ihtimaller üzerine kurmadikki ihanetler yüzünden yıkalım
ZanNeDrsNki SerSeri AğLamAz, SerSeri ßi KyBolDumu oNu kMse ßulAmaz, Dinle, Şehirlern ASİ KIZI hç kMse SerSeri gbi AŞIK OlAmz
Kaynak :Delikanlı Nickler

Aşk Sınavı

Aşk Sınavı; böyle bir sınavdan geçmek gerçekten zor olsa gerek…
Ewan 22 yaşına o sene basmıştı, kendinden emin çok zeki ve çok çekici bir genç adam olmanın asaletini taşıyordu. 10 gün sonra Kore’deki bir savaşa katılmak üzere Ingiltere’den ayrılacaktı, hiçbir şeyden korkmuyordu ama duygusallığı nedeniyle, ülkesinden ayrılma fikri zor geliyordu ona.
Ağır adımlarla büyük kütüphaneden içeriye girdi, bir kitap alıp oturdu ve okumaya koyuldu. Gerçektende çok güzel temalara değinmiş etkileyici bir kitaptı elindeki, ama daha da güzel olanı kitabı daha önce başkasının da okumuş ve bazı yerlere notlar almış olmasıydı. Okuyanın notlar aldığı bölümler Ewan’ı da derinden etkiliyor, notları okudukça sarsılıyordu. Kim olabilirdi bu? Hemen kütüphane memuresine gitti ve daha önce kitabı okuyan kişinin kim olduğunu öğrendi. Holly adında bir kadındı, adresini aldı ve eve varır varmaz bir mektup yazdı:
“Büyük kütüphanede bir kitap okudum. Eklediğiniz notlar karşısında hayranlık duyduğumu belirtmeliyim. 10 gün sonra Kore’ye gidiyorum, sizi tanımak, mektuplaşmak istiyorum. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. ” Holly’den olumlu cevap geldi ve mektuplar ardı arkasına yazılmaya başlandı. Her yeni mektupta birbirlerinden biraz daha etkileniyor, yüreklerini birbirlerine biraz daha açıyorlardı. 2 sene bu şekilde geçip gitti. Ewan ve Holly birbirlerine belki binlerce mektup yazmış, her mektuptan ayrı tatlar almışlardı. Ewan’in ülkeye geri dönme zamanı gelmişti, son mektubunda Holly’i görmek istediğini yazdı. “Ancak seni tanıyabilmem için bana bir resmini gönder lütfen” diye ekledi. Holly buluşmayı kabul etti fakat resmi göndermedi. “Resmin ne önemi var ki? Bizi ilgilendiren kalplerimiz degil mi? Yakama kırmızı bir çicek takacağım.” dedi. Günler birbirini kovaladı ve Ewan ülkeye döndü. Trenden indiği ilk anda gözleri Holly’i aradı. Bir muddet bakındı, sonra kalabalığın arasından simdiye dek gördüğü en güzel kadın belirdi. Uzun boylu, çok güzel vücutlu, uzun sarı saçlı, masmavi iri gözleri ve mavi elbisesiyle muhteşem bir kadındı. Kadına doğru bir adım attı, ama yakasında hiçbirsey yoktu. Kadın gözlerine baktı ve “Merhaba denizci, benimle gelmek ister misin?” diye sordu. Tam o sırada güzel kadının omuzunun üzerinden arkasındaki yakasında kirmizi çicek olan kadını gördü. Kısa boylu, şişman sayılacak kiloda, gri kısa saçlı, tozlu uzun pardesusu ve kalın bilekleriyle öylece duruyordu. Ewan şaşkındı, az once hayatında gördüğü en güzel kadından bir teklif almıştı ancak karşısında da yüreğine aşık olduğu kadın duruyordu. Kendini toparladı ve yanından geçen dünyalar güzeli kadına aldırmadan ilerledi. Elinde Holly’le birbirlerini tanımalarını sağlayan kitap vardı. Elini uzattı, “Merhaba Holly” dedi gözlerinin içi gülerek. “Pardon” dedi kadın. “Ben Holly değilim. Az önce buradan geçen sarı saçlı mavi elbiseli bayan yakama bu çiceği taktı ve bunun hayatının sınavı olduğunu söyledi. Sizi garın çıkışındaki cafe’de bekliyormuş…


Kaynak :Aşk Sınavı

Yaşanmış Bir Aşk Hikayesi

Bu hikaye yaşanmış bir hikayedir; ünlü Alman besteci Mendelssohn’un büyükbabası ile büyükannesinin evlenmelerinin hikayesidir.
Moses Mendelssohn hiç yakışıklı bir adam değildi. Çok kısa boyunun olmasının yanı sıra, çok garip bir de kamburu vardı. Moses Mendelssohn, günün birinde Hamburg’da yaşayan bir işadamını ziyarete gitti.
İşadamının, Frumtje adında çok güzel bir kızı vardı. Moses, bu güzel kıza umutsuz bir aşkla tutuldu. Fakat güzel kız onun çirkin görüntüsünden ürkmüştü. O nedenle, değil onun sevgisine karşılık vermek, yüzüne bile bakmak istemiyordu. Ayrılma zamanı geldiğinde Moses, güzel kızın üst kattaki odasına çıktı ve tüm cesaretini toplayarak onunla son kez konuşma girişiminde bulundu. Kızın güzelliği öylesine olağanüstüydü ki, bir an için onun cennetten geldiğini bile düşündü. Fakat kızın, başını kaldırıp da yüzüne bakmamaktaki direnci, Moses’ i çok üzdü.Güçlükle başarabildiği konuşması sırasında çirkin aşık, bu güzel kıza bir soru sordu: “Evliliklerin kutsal bir özelliği olduğuna inanır misiniz?” dedi. “Elbette” diyerek yanıtladı güzel kız ve gözlerini yine kaldırmayıp Moses’in yüzüne yine bakmadan, kendi de ona bir soru sordu: “Peki ya siz?”dedi.”Siz inanır misiniz buna?” Moses bir an bile duraksamadı: “Evet, ben de inanırım” dedi ve ekledi: “Biliyor musunuz? Her erkek çocuğu doğduğunda Tanrı, onun evleneceği kızı belirlermiş. Benim doğumumda da, benim evleneceğim kız belirlenmiş ve bana ‘Senin karin kambur olacak’ demiş. O zaman ben bir istekte bulunmuşum Tanrı’dan. ‘Tanrım, kambur bir kadın bir trajedi olur. Lütfen onun kamburluğunu bana ver ve onu güzel bir kadın yap’ demişim.” Moses’ in bu sözlerinden sonra Frumtje gözlerini yerden kaldırdı, onun gözlerinin içine baktı ve elini uzatıp, Moses’ in elini tuttu. Ve daha sonra da onun, sevgili eşi oldu.
Kaynak :Yaşanmış Bir Aşk Hikayesi

Ebediyete Kadar

Ebediyete kadar sürecek olan sevgini hikayesi bu…
Heybeliada’daki Deniz Harp Okulu’ndan mezun olan İsmail Türe, kendi gibi Gelibolulu olan bir genç kıza kaptırır gönlünü. İki sevgili parmaklarına nişan yüzüğü taksalar da, birbirlerini çok seyrek görmektedirler.
İsmail Türe denizaltıda muhabere subayı olarak görevlidir çünkü. Üsteğmenin aklına harika bir fikir gelir; nişanlısına ışıklı mors alfabesini öğretecek, Çanakkale’den geçiş yapacakları geceyi planlı olduğu için
önceden bildirecek ve böylelikle haberleşeceklerdir.
Boğazı yüzeyden geçmekte olan denizaltının kulesindeki denizciler sigara içmekte, sohbet etmektedirler. Aralarından birinin heyecanlı olduğu her halinden belli olmaktadır. Gelibolu kıyılarına geldiklerinde, karanlık içindeki evlerden birinden bir el fenerinin yanıp söndüğü görülür: ‘Seni seviyorum”… Arkadaşları gülümseyerek İsmail Türe’ye bakarlarken, genç aşık elindeki fenerle sevgilisine karşılık vermektedir…
Bu olaydan sonra iki sevgilinin aşkı düşmez olur denizaltıcıların dillerinden. Herkes, haberleşmek için kurulan ışık yolunu konuşur. Arkadaşları “Evlen şu kızla da, buralardan her geçişimizde selamlaşmayı bırak artık” diye takılırlar İsmail Türe’ye.
Denizaltının üstünün ve altının bir olduğu yağmurlu günlerde bile, Çanakkale Boğazı’ndan geçilirken, elindeki fenerle aşk nöbeti tutan yakışıklı denizci gözünü bir an olsun ayırmaz Gelibolu kıyılarından. Yine bir gün, yirmiyedi yaşındaki Üstteğmen, Çanakkale’den geçecekleri gün ve saati, denizaltının uğradığı bir limandan telefonla haber verir nişanlısına. Ege Denizi’nden Boğaz’a giriş yapacaklarını ve en öndeki denizaltının
kulesinde olacağını bildirir. Genç kızın gözüne her zaman olduğu gibi, o gece de uyku girmez. Büyük bir sabırla pencerenin önünde oturmakta ve gözünü hiç kırpmadan denize bakmaktadır. Fenerine yeni pil almış olsa da,
arada bir yanıp yanmadığını kontrol eder yine de… Birden, dev bir karartı belirir suyun üstünde. Güneyden
gelen bir denizaltı, penceresinin görüş sahasına girmiştir… Genç kız pencereyi açar ve gecenin karanlığına uzattığı elleriyle feneri yakıp söndürür. ”Seni Seviyorum…” Kulede bulunan denizaltının komutanı Bahri Kunt işareti görünce gülümser: ”Hay Allah, bu kız denizaltıları şaşırdı. Nişanlısının denizaltısı bizim önümüzdeydi… ” Bir anlık tereddütten sonra Birinci İnönü denizaltısının komutanı Bahri Kunt, yanıt gönderilmezse genç kızın telaşlanacağını
düşünerek, karşılık verilmesini emreder. Yanındakilerin ”Ne diyelim komutanım?” diye sorması üzerine de şunları
söyler: “ebediyete kadar…”
O gece, Üsteğmen İsmail Türe’nin görev yaptığı Dumlupınar, Çanakkale Boğazı’na giriş yapan ilk denizaltı olmuştur. Ama, Gelibolu kıyılarına gelmeden, Nara Burnu açıklarında İsveç bandıralı ”Naboland” adlı gemi
tarafından çiğnenmekten kaçamamış ve yaralı bir balina gibi acı dolu sesler çıkararak, Çanakkale’nin karanlık sularında kaybolmuştur. Her şey bir kaç dakika içinde gerçekleştiğinden, arkadan gelmekte olan
Birinci İnönü denizaltısı Dumlupınar’a çarpan geminin yanından habersizce geçerek, Gelibolu’ya ulaşan ilk denizaltı olur. Genç kız, nişanlısından haber almanın huzuru içinde başını yastığa koyduğunda, genç denizci çoktan dalmıştır
“Ebediyete kadar” sürecekolan uykusuna…
Yazı Kaynağı :Ebediyete Kadar

Hayatımın Aşkı

Tam 3 yıl önce hayatıma bır dugunde girmisti bır anlık bakısla basladı hersey sonra
bır alısverıs merkezınde karsılastık o tanıdı benı ben tanıyamamıstım cunku dugun
salonunda pek ilgimimi cekmemıstı 1 ay cıktık ve ayrıldık ona karsı hoslanma
harıcınde bisey hisstemıyordum aradan 6 ay gectıı bakırköyde tesaduf eserı
karsılastık o an anladım kı ona karsı içimde bişeyler var aksam hemen aradım onu
sevdıgımı söyledım hatta cıkma teklıfını ben etmıstım hayatımda bir ilki
gerceklestırmıstım…önce kabul ettı ertesı gun bır cıktıgı oldugunu ve olmayacagını
söyledııı yıkılmıstım…içimde ona karsı nefret olusması gerekırken tam tersıne ona
olan sevgım buyumustu onun bır serserı,içki içen kavgacı ve sorumlulukları olmayan
bırı oldugunu bıldıgım ve bana denk bırı olmadıgını bıldıgım halde ona olan
sevgımden vazgecmemıstım…aradan 1 yıl gectıı onu göremıyordum onun okulunda okuyan
yakın bır arkadasımın yardımıyla onunla ılgıılı bılgıler alıyorum bir gun
karsılastık oturduk 1 saat konustu 1 yıl içinde ne kadar cok sey yasamıstı
sözlendıgını söyledı o an yıkılmıstım sankı gözlerım doldu görmemesı için basımı öne
egmıstıı sonra ayrıldım dedı yenıden dogmus gibi kafamı bır anda kaldırdım o kadar
cok sevınmıstım kı anlatamam sonra baya konustuk …arkadasım bızım aramızı yapar
gıbıydıı sankı….. sonra bır gun bana telefonda teklıf ettı bende o an agzımdan
hayır kelımesıı çıkmıstıı nedenını bende bılmıyorum aradan bır kaç gun gecmıstı bana
oyun oynadıgını ve teklıf ederken benı denemek için ettıgını ve arkadasımla gezıp
tozdugunu söyledıgınde yıkılmıstım..1 ay boyunca kımseyle görüşmedım aılem bıle bu
durumdan rahatsız olmustuu ben onu ölürcesıne severken o benımle oyun oynamıstıı bu
nasıl olurduu hala ınanamıyordum nasıl bır kişilige sahıp insandı ve yakın dedıgım
arkadasımla gezıyorduu ıkısındende nefret edıyorum bunalım gunlerımı atlatıp kendıme
yenı sayfa acmaya karar verdım bırı ıle tanıstım önce arkadaslıkla basladık sonra
cıkmaya basladık mantık ilişkisi yurutuyordum onun benı sevdıgını bılıyordum sadece
saygı duyuyordum böyle 6 aydır çıkıyoruz sevdigim kişiye gelınce bende özür dıledıı
pişman oldugunu söyledı ama artık ne fayda ona olan guvenım gıtmıstıı benle görüşmek
istedıı görüştüm herseyı suratına vurdum ınsan olan böyle yapmaz dedım ne istedın
benım küçücük kalbımden hala peşimde kosuyoo ama artık çok gec belkı senı sevıyorum
hala ama artık sevgınınde bır anlamı yok guven olmadıktan sonra nerden bılıcem
ileride senın benım arkadasımla çıkmayacagını ben suan bırıyla beraberım onu
sevmesemde onun benı sevdıgını bılıyorum ve benı uzmemek için elınden gelenı
yaptıgını artık hersey çok gecc.. bu defter açılmayacak sekılde kapandı

Kaynak :Hayatımın Aşkı

Bunalım Nickleri

Bunalım msn nickleri. En güzel bunalım nickleri sitemizde.
Hüzün, yüzüme baka baka kararır…
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM …
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür.
Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
Bana ‘ Seni Seviyorum ‘ diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim
Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım.
Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
uNut Beni SevqiLim ßn uNutamasamda !!…
köpék|é µqrâ$âcâk wâktim o|sâydi vétérinér o|ur öncé séni tédâvi édérdim
TakLitLعrimdعn Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa Yعtinirsinizz!!!=))
Yeter artık sıkıldım senden kadınmı sandın kendını bırden bunaldım artık bıktım senden yeter yeter yeter :(
karanlık beni hapsediyor hepsi gerçeği görmem için ama gerçek olan tek şey ölüm ve o beni çağırıyor
Dik bir yokuş hayat,başında azrailiyle bekleyen, Azrail melekten korkma!O bir emri yerine getiren!
Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!….
–>>yaşamak anlamsız belki ama ölmekte pek anlamlı sayılmaz.!<<–
»-(¯`v´¯)-»BuNdAn BoYlE SeSiMi UnUt,YuZuMu UnUt,IsMiMi UnUtSoZ vEr BaNa GeRi DoNmEyEcEkSiN!BiR kEz OlSuN sU sOzUnU tUt»-(¯`v´¯)-»
ßéN SEN GİDİNCE nefes alamadım çalıştım başaramadım sen gidince yanlızlığına alışamadım
°l||l°ժօցгĸεռ ռεժεռ ﻪցlﻪժﻨցﻨოﻨ կﻪรﻪժﻨĸ८ﻪ ﻪռlﻨկօгսო… °l||l°
sOnUmA iMzA aTtIn ….
вєη ∂єğιℓιм ѕαηα şαякıℓαя уαzαη вєη ∂єğιℓιм ѕєηιη ιçιη αğℓαуαη υηυтмα вєη єѕкι вєη ∂єğιℓιм
Bugün ağlar yarın susarım.Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım!
çevrimdışı yaşıyorum hayatı beni engellesen ne olur
 Kaynak : Bunalım Nickleri

Ayrılık Erkeği Daha Çok Etkiliyor

Ayrılıklar erkeği daha çok etkiliyor, dış dünyaya yansıtmasalarda erkekler ayrıldıktan sonra daha çok etkilenen taraf oluyorlar.
Başlık sizi şaşırtmasın. Terk edilmiş erkeğin dışarıya verdiği görüntü de sizi yanıltmasın. Evet, ayrılık erkekleri kadınlara göre daha fazla etkiliyor ve aşk acısını erkekler kadınlardan çok daha uzun süreyle çekiyor. Terk edilmiş erkeklerde korku, depresyon, kalp hastalıkları, nefes darlığı, aşırı terleme gibi belirtiler ortaya çıkıyor. Terk edilmenin düşüncesi bile erkeklerin paniklemesine neden olabiliyor. Erkek, terk edilmenin önlemini alabilmek için “Bu kadın bana ait, bu ilişki benim” tavrını sergiliyor.
Peki neden bu kadar çok etkileniyor erkekler? Çünkü erkekler kötü giden ilişkilerindeki sinyalleri görmezden gelir. Aslında görmezden gelir ifadesi yanlış. Göremez demek daha doğru. Almanya’da 832 erkek üzerinde bu konuda bir araştırma yapılmış. Görülmüş ki; erkekler uzun süre birlikte oldukları kadınla her gün kavga etse bile, terk edildiklerinde şaşırıyor. Çünkü ayrılık, kurdukları düzene uygun değil. Ayrılık, erkeklik egolarını yaraladığı gibi, çaresizliği de beraberinde getiriyor. Kadınların çoğunun zaman problemlerini, düşüncelerini ve duygularını paylaşabilecekleri kadın arkadaşları vardır. Kadınlar ilişkilerini bitirmeye karar verdiklerinde bunu arkadaşlarına, ailelerine danışır, acılarını da rahatça ve açık açık yaşarlar. Erkekler bunu yapmaktan çekinir. Üstelik bu tür konuları arkadaşlarıyla konuşmaktan uzak dururlar. Tüm iniş çıkışlarını, üzüntü veya öfkelerini tek başına yaşarlar. Yapılan araştırmalar, erkeklerin ayrılığı kabullenmeleri için kadınlardan daha uzun bir süreye ihtiyaç duyduklarını gösteriyor, ortalama 5 yıl… Kadınların geçmişi hazmetme süresi ise 2 yıl.
Kadınlar ilişkilerinin hangi nedenlenden dolayı yürümediğini tespit edip, kendi hatalarını da sorgulayıp, onları gelecekte tekrarlamamaya çalışıyorlar. Erkekler ise bu konuda pek başarılı sayılmaz. Bu konuda da bir araştırma yapılmış. Her 10 erkekten 7′si “İlişkimin neden yürümediğini anlamıyorum” demiş. Her 10 erkekten 5′i suçu karşı tarafta görmüş ve “Hiçbir neden yokken beni terk etti” demiş. Erkeklerin bu durumdan kurtulmak için en çok başvurdukları tedavi yöntemi ise kısa sürede yeni bir ilişkiye başlamak oluyor. Aslında suçu başkalarına atmak, yeni koruma kalkanları oluşturmak yerine insanın biraz kendini sorgulaması gerekiyor.
İlişkisi biten erkeklerin yüzde 91’i, terk eden taraf olduğunu iddia ediyor. Ancak gerçekte, ilişkisi biten erkeklerin yüzde 60′ından fazlası terk edilmiştir. Erkeklerin yüzde 62’si, ayrılığın ardından sürekli olmasa bile alkole sığınır. Yüzde 51’i, ilk aşamada olmasa bile ayrılığın ardından iş hayatında sorun yaşar. Yüzde 49’u, terk edildikten sonra intikam almayı düşünür. Yüzde 12’si, terk edildikten sonra suç işler. Bu suç da kendisini terk eden kadına, o kadının mallarına ya da o kadının yakınlarına yöneliktir

Kaynak : Ayrılık Erkeği Daha Çok Etkiliyor

Kandil Sözleri

Kandil İle İlgili Sözler. Sizler için hazırladığımız çeşitli kandil mesajları ve kandil sözleri.
Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!
Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın
Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.
Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.
Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlidtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yllardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..
Duaniz kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Mevlit Kandiliniz Mubarek Olsun.
O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar… ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Miraç kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul kandilin mubarek olsun
Kaynak :Kandil Sözleri

15 Şubat 2011 Salı

Kısa Anlamlı Sözler

Sizler için hazırladığımız Kısa Anlamlı Sözler:
Bazı düşünceler yazılmaz sadece düşünülür…
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır…
Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini de bilmeli…
Kimseden korkmayan kişi, herkesi korkutan kişi kadar kuvvetlidir.
Hayatı gözyaşlanlarınla öldüreceğine gülücüklerinle cezelandır…
Bu güne kadar hep insanların gölgesine baktım… Meğer yüzleri gölgeleri kadar siyahmış.
Size söylenen her şeyi gerçeğin süzgecinden geçirin, başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeyin.
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım.
Kaderinden kaçamazsın ne kadar uzağa kaçmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır…
Büyük riskler göze alınmadan, büyük savaşlar kazanılmaz!
Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama birtek sevdiği acıtabilir!
Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır.
Denizleri sevmek için önce dalgaları seveceksin, sevilmek için de önce sevmeyi bileceksin.
Hedefini belirlemeyen kişi savaşta havaya kurşun sıkana benzer.
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil, ulaşamadığı arzulardır…
Taş kalplisin ama bilki beninde dünyamda teksin.
İsteğinizi elde etmenin tek yolu ne istediğinizi bilmektir.
Hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın…
Korkarak yaşayan yanlızca hayatı seyrederler…

Kaynak :Kısa Anlamlı Sözler

Romantik Nickler

Romantik msn nickleri. Hazırladığımız en güzel romantik nickler.
Sen benim bedelini yüreğimle ödediğim,en masum günahımsın
Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim…
Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, Kimine göre bir yıldız hep parlayan, Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan, Ama ben senin için su olmak isterdim hep muhtaç olunan.
Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona çık, gözlerini kapat, Rüzgar benim yerime öpecek seni…
Sana Binlerce Gül Vermek Isterdim Ama Güller Solar, Sana ömrümü Vermek Isterdim Ama Bir Gün ölecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Süreceği Için…
Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez
Gökyüzünden Bir Yıldız Seç Bu Gece. Gözlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun. Benim Içinde Bir Yıldız Seç. Parlak Olmasına Gerek Yok. Sana Yakın Olsun Yeter…
Dost deniz kenarindaki ta$lara benzer, önce birer birer toplarsin. Sonra birer birer atmaya ba$larsin. Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin. I$te sen onlardansin..
ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Seni tanıdığım gün,Hiç ihtimal vermemiştim aşk’a,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul suskun, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yüreğim, Zaman seni tanıdığım her güne, Alışkanlıktı bildiğim,Hep araya girerlerdi oysa, İlk görüşte değil, İlk öpüşte öldü bütün duygularım..
Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi
Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum.
Çilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi. Kader degil sevgilim, Diller ayirdi bizi…
İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim…
aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın…okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı…BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.
Ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum Gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum..
Deprem gibi girdin içime, fay hattı çizdin kalbime, enkazlar bIraktın üstümde, artçılar hala devam etmekte yüreğimde… Özlenmektesin bir tanem 8,4 şiddetinde….
İçimden bir şiir yazmak geldi, Yazıyorum,çünkü seviyorum, Seviyorum,çünkü hissediyorum, Hissediyorum,çünkü yaşıyorum, Yaşıyorum,çünkü seninleyim!…
Sabahları seninle dogar içimdeki güneşin,gülücüklerinle sıcaklıgımı arttırır ve batmazcasına daha çok ısınırım…Kaynagı sevgi olan ne batar ki hayatta ?
Şu anda ağlıyorum ama sevinçten.. Niye mi??? sana sahip oldum için,sevgilim birtanem,minik kelebegim,aşkım,dağ çilegim….
Soguk havalarda hiç üşümedim biliyo musun??? Hep senin sıcaklıgın ısıttı beni… sevginin sıcaklığıydı beni ısıtan.kalbime yazılmışsın bir tanem….
Seni düşünürken ya bir tebessüm yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor. Hiç bir acı hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamıyor..
Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, Bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir.Kaynakwh webhatti.com: > En Romantİk SÖzler
Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah’im bu yolcuyu uyandir.
ßoynu ßükük ßir papaTya OLduquma ßakıpta.. SénDén vazqéctim Sanıp Sakın aLdanma yEdi kaT yérin aLtından ÖrqütLenip TakıLıvérdimm… Sacının ARasına …
Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı
яüzgαя нєяzαмαη αякαη∂α σℓαвιℓιя мι νє güηєş ∂αιмα üzєяιη∂є؟νє кα∂єяιη яüzgαяℓαяı уıℓ∂ızℓαяℓα вιяℓιктє ∂αηѕє∂євιℓιямι؟?
нaтada γapaяıм doğяuda seweяiмde seviℓiяiмde, üzeяiмde üzüℓüяüмde кiмe иe …???
Bu şehirde bir ADAM var, adı bana özel Elleri var küçücük,yüzüyse çiçeklerinden güzel..Kimse bilmez benden başka.. Bir kalbi var kocaman ama BANA özel ………. ama sadece bana özel
вu нaγaт вeиiмse eğeя; ciddeи γaşaмaγa değeя… Düи düиdüя, вugüи вugüи…
ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm

Kaynak :Romantik Nickler
 

Doğum Günüyle ilgili Sözler

Doğum Günüyle ilgili Sözler. En güzel doğum günüyle ilgili mesajlar ve doğum günüyle ilgili sözler
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…
Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum :) Doğumgünün kutlu olsun !
Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın…
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun…
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğumgünün kutlu olsun!
Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin… Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara…
Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle…
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın…
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremezsen de bil ki yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun… İyi ki varsın varsın.. Birlikte daha nice yaşlara…
Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğumgünün kutlu olsun!
Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!
Doğumgünün kutlu olsun, mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene..
Doğum günün kutlu olsun hep “iyi ki…” diyebileceğin yepyeni bir yaş dilerim.
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…
160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…
Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN, Tüm güzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA… Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! MUTLU YILLAR…
Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün KUTLU OLSUN!
Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara…
Dilediğince kutla doğum gününü, vaktin azalıyor.
Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma)
Devirdiğin yıllara inat,seni hep sevgiyle öpsün zaman
Yeni yaşını kutlarım, eski yaşını şutlarım.
Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın
Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! MUTLU YILLAR
Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hakettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun!
Dileğim allahtan bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinden bugünü tebrik ediyorum.
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken cenab-ı hak’dan sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, karbeyaz tüylerinde dostluk, k.çında b.k var. Mutlu Yıllar…
Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım
en İÇTEN ve DIŞTAN dileklerimle doğum gününü kutlarım.
Hayyyy senii doğurtan ebeninnnnnnn yanaklarından öpiyim emii
Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.
doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma)
Güneş kadar sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz, imf’deki kadar bol paralı bir ömür dileğiyle. Mutlu yıllar.
Tekerleğin icadının 35. yıl dönümü kutlu olsun.
Nice yıllara doğum günün az şekerli olsun.
Bugunu unuttum sandın dimi. Hiç unuturmuyum kankam benim. Ampulun icadının 25. yıl dönümü kutlu olsun.

Doğum Günüyle ilgili Sözler

14 Şubat 2011 Pazartesi

Babalar Günü Mesajları

Babanız için en güzel ve en özel Babalar Günü Mesajları:
♥ Dün, bugün, yarın ve daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun.
♥ Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana heralde “Baba” derdim. Babalar günün kutlu olsun babacığım…
♥ Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece sana ait… Babalar günün kutlu olsun.
♥ Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.
♥ Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman üzerımde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğım kadar yakınımda olan babacığım senı çok sevıyorum.
♥ Baba seni seviyorum. Belki sevgimi her zaman göstermiyorum ama sen bunu daima biliyorsun, babalar günün kutlu olsun…
♥ Senin yaptıklarını bugün ben yapıyorum baba çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi ve neşe dolu olurum. Babalar günün kutlu olsun. Babalar günün kutlu olsun babacığım…
♥ Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.
♥ Ateşin yaktığındani güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan; fakat benim seni sevdiğimden asla kuşkulanma babacığım babalar günün kutlu olsun.
♥ İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun…
 
Babalar Günü Mesajları

Kısa Anneler Günü Mesajları

En güzel kadınlara annelerimize Kısa Anneler Günü Mesajları:
♥ Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.
♥ Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..
♥ Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem… Anneler günün kutlu olsun!
♥ Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim… Anneler günün kutlu olsun!
♥ Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.
♥ En değerlim benim biricik annem, anneler günün kutlu olsun.
♥ Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
♥ Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum, anneler günün kutlu olsun.
♥ Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.
♥ Annelerdir bütün çocukları sevindiren… Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim.
♥ Gücüme güç, umuduma umut katan annem; Anneler günün kutlu olsun!
♥ Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem. Seni çok seviyorum.
 
Kısa Anneler Günü Mesajları

Dosta Güzel Sözler

Dostunuza güzel ve anlamlı sözler
• Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
• Dostum sen çok yaşa.
• Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok… Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya.
• Paylaşacak dostun yoksa iyi şeylere sahip olmanın zevkide yoktur.
• Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan.
• Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun.
• Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek dotumsun.
• Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.
• Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.
• Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun.
• Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
• Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
• Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
• Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.
• Dostluktan saygıyı kaldıran, onun en büyük süsünü kaldırmış olur
• Bir dostun üzüntüsüne herkes katılır, başarılarına ise ancak yüksek ruhlular sevinir.

Kaynak :Dosta Güzel Sözler


Sevgililer Günü Yazısı

Sevgililer günü için yazılmış, sevgiyi, aşkı anlatan güzel bir yazı. Sevgililer Günü Yazısı…

O’nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz, ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla o hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin…
O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain… Sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor,
mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa…
Dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse…
Hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse… Elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse,
kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar her şiirde anlatılan O’ysa, her filmin kahramanı O,her roman. O’ndan söz
ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa… Bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa, iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa…
eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız… Mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken “keşke O anlatsa” diye iç geçiriyorsanız… Kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü…Özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu…Hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız… O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse, ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse… Gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine, uğuruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa… Dışarıda yer yerinden oynuyor ve “içeri”de bu sizi zerrece
ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız. Kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim… Gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa… Her gidişte ayaklarınız “Geri dön” diye yalpalıyorsa ve siz kendinize
rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla… O halde bugün sizin gününüz!.. “Çok yaşa”yın ve de “siz de görün”üz.

Kaynak :Sevgililer Günü Yazısı

13 Şubat 2011 Pazar

Kısa Karşılıksız Aşk Sözleri

En güzel ve en dikkat çekici Kısa Karşılıksız Aşk Sözleri:
• Sen beni sevmesende ben seni çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim…
• Karşılık beklemiyorum sevgime yanımda ol yeter.
• Sen benim kalbimin ilk ve tek taraflı aşkısın kalbim seni seçti kalbim benide geçti..
• Seviyorum seni anlasana seviyorum karşılık beklemeden seviyorum…
• Beni sevmek yürek ister… Ama sende o yürek ne gezer.
• Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm…
• Karşılıksız sevmek yalnızca onlarda vardır…Her yiğidin harcı değil…Yalandan sevmek nedir ki sanki…Herkes yalandan sever…Ben de yalandan sevebilirim seni…Kolay iş…
• Karşılıksız aşk bir güzelin gözlerinde dumansız yanmakmış.
• Bağımsız düşüncelerimde bağımlı kaldım sana.
• İlk aşkım olmanı istemedim hep son aşkım olmanı istedim. Son aşkım ol ve ölesiye kal benimle…
• Hep uyumak istiyorum hep rüyalarda kalmak, çünkü rüyamda karşılık buluyorum sevgime…
• Sevme beni, benim sevgim ikimize de yeter be gülüm…

Kaynak:Kısa Karşılıksız Aşk Sözleri

Çekici Nickler

Çekici msn nickleri. Sizler için hazırladığımız en güzel çekici nickler.
Ölümden korktuğum gibi seni sevmekten seni sevmekten vazgeçmediğim halde kaybetmekten korkuyorum
Sana gülüm desem o soluyor,sana güneşim desem o batıyor,ben sana en iyisi canım diyeyim çünkü o benimle birlikte yaşıyor
Gülü bir gün Seni her gün Gülü soluncaya Seni ölünceye dek SEVECEĞİM
Eğilir başlar… Çatılır kaşlar… En güzel aşklar… Lisede başlar
b3n!m g!b!$!n! googl3d3 @r@$@n bul@m@$$ın
вєη ιуι σℓѕαм кαç уαzαя ∂üηуα şєяєƒѕιz σℓ∂υктαη ѕσηяα
HaYaTı ÖyLe BiR YaşaKi HaYaT SeNi KıSKaNSıN Öle BiR SevKi öLüm SaNa AcIsIn!…
H€r Kar€Si SiyaHa ßoyanMis bir ßuLmacayIm Cözmey€ CaLisTikca iCimd€ kayßoLurSun!!
Kül Olmuş Ateş Yanarmı?Buz Tutmuş Su Akarmı? Seni Seven Bu Gözler Senden Başkasına Bakar mı?
artist gibi dawranmakla artist olmuyor bana sırt çevirenden adam olmuyor
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD….! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
‘ séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir
GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah’a degiL Tüm aLLah’sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM…!
$ë¥tañ’Iñ tëk gûñahI MëLëk’ë øLañ a$k’I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk’Iñ $ë¥tañ’Dañ FarkI ¥øktur..!
‘Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr
YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî
ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE….ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Bir $iseden dókúLen SARAP ‘ in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ‘ in degiL, SødayLa patLayan HAP ‘ in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ‘ Siyiz !
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.
GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!
ozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.
Seni Hayatın Kurallarına Göre Değil Kafama Göre Yaşadim
Hãsrêtîm’d!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m’sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ?
Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!
ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ]¬[µM §åñå åî±
NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..
Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..
Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12′Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
 
Çekici Nickler

Acı Dolu Nickler

Acı dolu msn nickler. Sizler için hazırladığımız en güzel acı dolu nickler.
çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi
beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım .!!!
УǿĻĻẰЯĮ ẰЧЯĮ ǿĻẰήĻẰЯ ßîЯĻîЌT€ קĻẰή ЧẰקẰMẰZĻẰЯ…
benim aşka dair grafiğimde çizgiler hep kırıktı sevdiler ve en sonunda filmi aynı yere getirdiler beni bu zamana kadar çok üzdüler
patakla ruhumun karamsar çocuklarını al ellerinden şekerli elmalarını…
SeNsiZlİK ÖLüMDeN BiLe ZoR HeR GüN HeR GüN ÖlMeK GiBİ
sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun yeniden küfr et geçmişe hadım ettik olmadı BEN SUYUN OLDUM BARDAK DOLMADI.
HAYATA ANLAMSIZ GÖZLERLE BAKMA ŞAŞI YÜZ PİSKOPATTAN BİRİNİN AÇIK KAŞI
seven ceker acıyı sevmeyen nebilsin bana asktan söz etme aşk kim sen kimsin
tanrının elinden yazılan mektubum ben
içimi kemiren her fare için bi kapan yaptım
Git tamam..nedenini sormuyoruM.Dönmeyeceğini biLe biLe sükunetimi koruyoRum.
yokluğun ki ZORAKİ BİR ÖLÜMDÜ
rüya bittti…ben eski ben değilim güzelim..uyan artık..
Gözler dudakların sölemeye cesaret edemediği şeyleri açığa vuracak kadar cesurdur..
Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca,sevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmayınca…!
kendimi çözmek istemiyorum çünkü ne kadar derinlere inersem o kadar yara aldıgımı görürüm
SeNiNlE AlDıIm NeFeSlErİ SeNsİz VeRDiİm NeFeSlErLe AvUtMaYa AlIşTıM AmA BiR TüRlÜ SeNSiZlİğE AlIşAmAdIm! ! !
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİNİM.!!!!
ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım…..
bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevaplarım yetersiz kaldı
korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır????
telefon çaldı ne yazık ki ii niyetlerimi meşgula verdim
seni severim ölümüne kadar severimseni sen benim herseyimsin hayalgözlüm seni bide ben sevmiştim ama sen o umudu bana vermedin
BANA BENDEN BAŞKA DOST VARSA BİLMEM LAZIM.
3 уαηℓışıη 1 ∂σğяυуυ göтüя∂üğü şυ αρтαℓ нαуαттα тєк ∂σğяυм кєη∂ιмιм… αℓαуıηız gєℓѕє göтüяємєzѕιηιz.
RAHATÇA SARF EDİLEN YALANLARA GÜVENSE PROBLEM ALINACAK EN BASİT ÖNLEM PARANOYAK BİR DENKLEM
gözyaşlarımda boğulacaksın!!!!!!
benim kalemi bi kişi yıktı kalemimi kırdı sözlüğümde sevgiliydi anlamı….
insanlık yatak döşek arkadaşlık zaten ölmüşş
gamsızlığımın nedeni belki buydu. ÇOK MASAL ANLATILDI.
 
Acı Dolu Nickler

Dosta Güzel Sözler

Dostunuza güzel ve anlamlı sözler
• Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
• Dostum sen çok yaşa.
• Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok… Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya.
• Paylaşacak dostun yoksa iyi şeylere sahip olmanın zevkide yoktur.
• Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan.
• Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun.
• Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek dotumsun.
• Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.
• Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.
• Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun.
• Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
• Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
• Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
• Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.
• Dostluktan saygıyı kaldıran, onun en büyük süsünü kaldırmış olur
• Bir dostun üzüntüsüne herkes katılır, başarılarına ise ancak yüksek ruhlular sevinir.
 
Dosta Güzel Sözler